Psycholoog Zeist

Psycholoog Zeist

Psycholoog Zeist - Wat leuk om kennis met je te maken!

Bedrijfsleven en psychologie

Na een carrière als manager binnen het bedrijfsleven, heb ik jaren geleden het roer omgegooid. Ik heb mijn huis verkocht en ben van de opbrengst psychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na drieënhalf jaar ben ik Cum Laude afgestudeerd als doctorandus Klinische Psychologie. Je kunt aan mijn manier van werken duidelijk zien, dat ik in het bedrijfsleven ben gestart: Ik werk resultaatgericht, zet mijn cliënten aan het werk en leer ze hun gedrag te beïnvloeden en te sturen.

Wetenschappelijk onderzoek

Binnen University College London (UK) en de Traumatic Stress Clinic (UK) heb ik onderzoek gedaan naar stress en de verwerking van stress bij Posttraumatische stress stoornis (PTSS). Momenteel ben ik met mijn wetenschappelijk promotie onderzoek naar 'chronische traumatisering, hechting en burn-out' Universitair verbonden.

Specialistische opleidingen, kennis en ervaring

Verder heb ik diverse specialistische scholingen en trainingen gevolgd en ervaringen opgedaan, waaronder: Psychosociale therapie, Directieve therapie, EMDR, Positieve Psychologie, Oplossingsgerichte therapie, MBCT (Mindfulness Based Cognitieve Gedragstherapie), Rationeel-Emotieve Therapie, Clientgerichte Psychotherapie, Psychodynamische therapie, Systeemtherapie, Gestalt therapie, Exposure therapie, Existentiële psychotherapie, Schemagerichte therapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Mentally Based Therapy (MBT), Coaching, Droomanalyse, Hypnotherapie.

Vanaf jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met mijn paranormaal talent. In de loop der jaren heb ik dit talent verder ontwikkeld. Ik heb geleerd het zuiver toe te passen, zodat ik mensen optimaal kan begeleiden.

Voordat ik in 2007 startte met het begeleiden van mensen binnen mijn zelfstandige praktijk Psycholoog Zeist, ben ik jaren werkzaam geweest binnen de GGZ. Ook heb ik binnen een psychiatrische privé praktijk gewerkt. In mijn werk maak ik eveneens gebruik van mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van burn-out, eetproblemen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Mijn ervaringsdeskundigheid op deze gebieden is een groot voordeel in de behandeling.

© Psycholoog Zeist | Alle rechten voorbehouden