Effectieve behandelmethode

✔ Geen intakeprocedure nodig

✔ Geen verwijsbrief nodig

Psycholoog Zeist

Behandeling bij Psycholoog Zeist

In mijn praktijk begeleid ik zowel volwassenen als jeugd vanaf 16 jaar. Ik behandel allerlei klachten en problemen, waaronder depressie, eetproblemen, onverwerkte problemen van vroeger, concentratieverlies, traumatische ervaringen (PTSS), rouw, aanpassingsproblemen, als burn-out, obsessies, problemen met relaties, en vriendschappen, angst voor ziekte en dood, sociale angst, gezinsproblemen of opvoedingsproblemen, assertiviteitsproblemen, schaamte, piekerprobleem, je zorgen maken, overspannenheid, gebrek aan zelfvertrouwen, somatische klachten, omgaan met ziekte, identiteitsvragen, zingeving, persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid veel hoogbegaafden met hun problemen en HSP-ers met hun hooggevoeligheid.

Mocht je niet weten wat er precies met je aan de hand is? Ook dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken.


Hoe behandelt Psycholoog Zeist?

Ik ben naast doctorandus Klinische Psychologie ook psychosociaal therapeut. Vanwege mijn achtergrond in het bedrijfsleven werk ik client- en resultaatgericht. Zo leer ik mensen hun gedrag te beïnvloeden en te sturen. Met tot doel een optimaal resultaat voor jou, zodat je lekker in je vel komt te zitten.

Omdat ik tevens paranormaal begaafd ben, kan ik snel en gericht inzichten geven. Ik laat je zien, waarom je last hebt van bepaalde klachten, Je krijgt handvatten om vastzittende patronen te doorbreken, aangeleerd gedrag te herkennen en ook waar het botst met jou als persoon. Ook reik ik je heldere oplossingen tot verbetering aan. Omdat ik geloof in de kracht die ieder mens bezit, geef ik je duidelijke handvatten en adviezen om je leven in eigen hand te nemen.

Voor behandeling heb je bij mij geen verwijsbrief nodig. Je kunt je dus aanmelden op eigen initiatief. Ik begeleid volwassenen, senioren en adolescenten, jong volwassenen vanaf 16 jaar.

Contact Psycholoog Zeist

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt me het beste even een e-mail sturen. Ik antwoord snel.

Neem contact op

© Psycholoog Zeist | Alle rechten voorbehouden