Psycholoog Zeist paranormaal

Psycholoog Zeist

Psycholoog Zeist is ook paranormaal begaafd

Wat betekent dat?

Iemand, die paranormaal begaafd is, krijgt informatie over iets of iemand binnen, via een andere dan 'de gangbare' waarneming. Ik ben helderziend, horend, voelend, ruikend, wetend. Ik ben ermee geboren en heb tevens ruime ervaring om deze extra bronnen van informatie, naast de reguliere behandelmethoden, te gebruiken in de behandeling en begeleiding van mensen.

Geloof in buitenzintuiglijke waarneming is voor de behandeling niet nodig!


Energetische behandeling

Het lichaam van ieder mens is omgeven door een energetisch veld. Dit energiesysteem bevat informatie over het functioneren van het lichaam en is voor mij waarneembaar. Een energetische behandeling corrigeert dit energetisch veld, waardoor evenwicht ontstaat. Door mijn heldere vermogens ben ik in staat om de energie te corrigeren, zonder het lichaam aan te raken. Dit kan ook op afstand (bijv. via videobellen).

Praktijkvoorbeeld om het paranormale aspect te illustreren

Mark (46 jaar), vertelt me tijdens een consult dat vrouwen hem niet leuk vinden: 'Niemand vindt me aantrekkelijk. Ze willen niet eens een avondje met me uit of een vriendschap met me aanknopen.' Hij vindt zichzelf zielig.

Ik zie en voel dat Mark regelmatig contact heeft met een slanke blonde jonge vrouw van zijn leeftijd, waar hij het goed mee kan vinden. Ze doen samen vrijwilligerswerk. Ik vraag Mark, of hij deze jongedame kent en wat hij onder vriendschap verstaat. Ik voel namelijk dat het klikt tussen deze twee en voel tevens dat Mark zichzelf in een slachtofferrol plaatst.

Schoorvoetend geeft Mark aan: 'Deze dame te kennen. In de pauzes kletsen ze samen. Ze hebben leuke gesprekken.' Mark zegt 'te begrijpen wat ik bedoel' en vraagt me lachend: 'hoe weet jij dat? Zal ze ja zeggen, als ik haar mee uit vraag?'

Ik laat Mark zien, dat hij zichzelf in een slachtofferrol plaatst, die voor hem functioneel was gedurende zijn vroegkinderlijke verleden van emotioneel misbruik, maar nu als volwassen man, niet meer bij hem past. Tevens breng ik Mark in balans door middel van een energiebehandeling. Mark reageert vervolgens: 'Ik kan me niet herinneren, wanneer ik me zo ontspannen heb gevoeld. Mijn hoofd is zo rustig, het voelt heerlijk. Ik zou het wel altijd willen vasthouden.'

© Psycholoog Zeist | Alle rechten voorbehouden