Je bent welkom bij Psycholoog Zeist!


Neem vrijblijvend contact op

Psycholoog Zeist

Cliënten vertellen over hun ervaring met Psycholoog Zeist

Deborah, 24 jaar, Driebergen

Zo'n vijf jaar geleden begon ik af te vallen. Niet zomaar; ik vond mezelf niet mooi, was onzeker en twijfelde over alles. Ik had een hele intense band met mijn moeder en vertrouwde in alles op haar. Mijn vader was vaak van huis, aan het werk. Toen het op school moeilijk werd; ik leerde lang, hard en veel, begon ik te lijnen en heel veel te sporten. Ik viel veel af en mijn ouders begonnen me op de huid te zitten, dat ik meer moest eten. Dus stuurde mijn moeder me naar een POH bij de huisarts en ook naar een diëtiste (ik wilde helemaal niet op de weegschaal en haar dieet volgen). Ik kwam steeds verdrietig en depressief terug en stopte met beiden. Mijn moeder besloot op zoek te gaan naar een psycholoog. Zo kwam ik bij Bernadette. Ze anders, zo bijzonder haar therapie. Ze gaf me steun maar vooral inzichten in mijn gedrag. Ze zag zo goed, wat erachter lag. We werkten aan mijn zelfstandigheid (hechting), zelfvertrouwen en natuurlijk mijn eetgedrag. Ze gaf me heel veel oefeningen, die deden we dan ook samen en al vrij snel begon ik weer meer te eten. Ik kwam aan. Mijn ouders blij, ik nog meer! Ik heb heel veel over mezelf geleerd, waardoor ik nu een opleiding volg, die me ligt. Ik zie dat ik slim ben en ook mooi. Ik weeg weer 62 kg loop nog maar 1 keer per week hard. Zo trots op mezelf en dankbaar!

Esther, 41 jaar, Beesd

Op mijn veertiende besloot ik te lijnen, terwijl ik eigenlijk helemaal niet dik was. Een vriendinnetje spoorde me aan. Ze was in mijn ogen mooi en slank en hield zich strak aan een streng fruit dieet met crackers. Dus deed ik dat ook. Na maandenlang streng lijnen, kreeg ik eetbuien. Ik vrat van alles, kon niet stoppen; 'Het maakt nu toch niet meer uit, de volgende dag begin ik wel weer met lijnen.' Dat lukte die dag tot de avond. Als ik thuis kwam vrat ik me weer vol. Soms braakte ik en kroop vol schuldgevoel en schaamte in bed. Ik kwam veel aan, zeker toen ik stopte met braken. Dus weer lijnen. Lijnen, afvallen volgde elkaar in rap tempo op. Dat hield ik jarenlang vol. In de tussentijd bezocht ik een psycholoog. Het werkte voor geen meter. Toen ik stopte met de therapie verweet ze me zelfs: 'dat ik een puinhoop maakte van mijn leven en er nooit vanaf zou komen.' Pas rond mijn dertigste kwam ik bij Bernadette terecht, via haar website. Ze wist waar ze over sprak, voelde ik direct en legde precies de vinger op de zere plekken. Ik ben een hele tijd bij haar gekomen. Ze doorzag zo enorm goed waar ik mee worstelde, wist me steeds weer verder te helpen. Nu zit ik eindelijk lekker in mijn vel, Ik heb al lange tijd geen (vr)eetbuien meer. Ik ben uiteindelijk wel 32 kilo afgevallen sinds de start van mijn behandeling bij Bernadette, maar juist omdat ik geen dieet volgde! Ik ben Bernadette zo dankbaar, ik heb er geen woorden voor. Ze heeft mijn leven totaal veranderd. Dat weet zo ook, omdat ik het haar zo vaak heb gezegd;-)

Sylvie, 39 jaar, Wassenaar

Ik kwam bij Bernadette omdat ik erg ongelukkig was in mijn relatie. Objectief gezien gaf mijn man me van alles; rijkdom en materiele veiligheid. In mijn hart was ik verdrietig. Ik heb diverse malen geprobeerd bij hem weg te gaan en heb tot twee keer toe een peperdure advocaat ingehuurd, die vele uren aan mijn zaak besteedde en aan mij declareerde. Het leverde me geen goede afspraken/oplossing op, omdat zijn advocaten iedere keer wonnen. Wel kostte het me duizenden euro's, waardoor ik een groot deel van mijn spaargeld kwijtraakte. Steeds weer ging ik naar hem terug. Tot ik bij Bernadette kwam. Door haar vond ik de kracht om voor mezelf te kiezen. Ik had nog veel te leren, omdat ik zowel emotioneel als financieel afhankelijk was van mijn man. Bernadette liet me zien dat in mijn situatie dure advocaten niet de oplossing waren. Ze bracht me in mijn kracht met haar positieve energie (een soort magnetiseren zonder me aan te raken) en door het talent van Bernadette kon ze me precies vertellen hoe slim te handelen - in mijn voordeel, waardoor ik na enkele sessies bij Bernadette al tot een goede financiele oplossing met mijn ex-man kwam. Had ik dit maar meteen gedaan. Ook voor mijn zoontje. Ik ben haar eeuwig dankbaar! Wat ik ook regelmatig tegen haar zeg ;-) Ze heeft me door het hele proces geloodst, waardoor ik nu alleen voor mijn kind kan zorgen en ben gaan studeren om binnenkort 'zelf mijn broek op te kunnen houden.' Hoe ze het doet weet ik niet, maar Bernadette heeft een bijzonder talent: Steeds als ik van haar vandaan kom, voel ik me heerlijk, prettig, rustig, fijn, minder in 'mijn hoofd' en gespannen. Ze geeft mensen een bepaalde energie, op een hele bijzondere wijze. 'Dat is haar talent,' zegt ze zelf. Ik ben er in ieder geval superblij mee. 'Zonder haar had ik het nooit gered,' zeg ik regelmatig. Volgens Bernadette heb ik het uiteindelijk 'allemaal zelf gedaan.'

Eefje, 41 jaar, Soest

Ik heb een drukke baan in het bedrijfsleven. Ik wilde graag promotie maken, maar wist niet hoe. Enige jaren geleden liep ik vast; ik had geen zin meer, zag tegen van alles op, was moe enz. Ik heb met Bernadette toen een aantal hele goede, richtinggevende gesprekken gevoerd. Ook gaf ze me de energie die ik nodig had. Als ik bij haar weg ga, zie ik de dingen helderder, voel me goed, alsof ik met positieve geladen ben. Ik werk nog steeds bij hetzelfde bedrijf, inmiddels ben ik opgeklommen tot Vice President. Ik kom elke maand nog bij Bernadette voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft me inzichten over de juiste wegen, die ik binnen mijn werk kan bewandelen met het oog op mijn carriГЁre en alles daar omheen; wat er speelt, hoe ik met de mensen en omstandigheden om kan gaan. Ze ziet het gewoon, beschrijft bijvoorbeeld leidinggevenden en collega's die bij me werken, terwijl ze deze nog nooit gezien heeft. Ze slaat de spijker precies op z'n kop. Vol positieve energie kom ik steeds weer thuis. Ik krijg geen vergoeding van de zorgverzekering, maar het is het dubbel en dwars waard.

Edwin, 58 jaar, Hilversum

Ik ben vier jaar geleden mijn vrouw verloren aan borstkanker. Ik was er jarenlang kapot van en had geen puf om dingen te doen. Alles herinnerde me aan haar en dat wilde ik ook op een of andere manier; ik kampte met schuldgevoelens en miste haar gruwelijk. Ik kwam bij Bernadette, omdat ik haar website had gelezen. Ik twijfelde eerst om te gaan, omdat ik werkelijk niets met 'het paranormale' had. Uiteindelijk heeft haar gave me enorm geholpen. In de eerste sessie kon ze me zoveel over mijn vrouw, mij en onze relatie vertellen, dat ik er kippenvel van kreeg. Dit hielp me enorm met verwerken. Ik kon dingen een plaatsje gaan geven. Daarnaast is Bernadette een 'stevige tante' die niet terugdeinst voor confronteren. Dat is iets wat ik ook nodig had. Ze gaf ze me veel inzichten, waardoor ook het verdriet, boosheid en schuldgevoel een plekje kregen. Ik merkte dat ik langzaamaan mijn leven weer op ging pakken en heel, heel voorzichtig weer durfde te genieten.

Floor, 18 jaar, Bilthoven

Omdat ik al veel psychologen had gezien, maar niemand mij kon helpen om te gaan met hoogbegaafdheid, wilde ik een consult met Bernadette proberen. Ik werd er flink wakker geschud en ontdekte dingen van mezelf die ik nooit had begrepen of gevoeld. Ik bleek behalve slim ook erg sensitief. Met grote sprongen ging ik vooruit, toen ik leerde hoe hiermee om te gaan. Ik was erg faalangstig en kon me moeilijk concentreren. Daar heb ik hard aan gewerkt. Ik zit stukken beter in mijn vel. Ik ga inmiddels niet meer zo frequent naar Bernadette, omdat het niet nodig is. Af en toe nog voor een soort APK-onderhoudsbeurt. In de hele berg psychologen en psychiaters, die ik sinds mijn jeugd heb bezocht, was Bernadette een speld. Ik moest er lang op wachten en had alle vertrouwen verloren in goede hulp had verloren. Bijna ondenkbaar, maar het is toch nog goed met me gekomen.

Berend, 49 jaar, Utrecht

Ik wist al wel dat ik gemakkelijk leerde, maar ondernemen zat niet in mijn bloed, meende ik. Tot ik vastliep. Via internet kwam ik bij Bernadette. Zij heeft me op de rit gezet door me te wijzen op mijn creativiteit en mogelijkheden. Ik had namelijk jaren daarvoor een product ontwikkeld in mijn vrije tijd dat al die tijd in de kast lag. Bernadette wees me erop dat ik het in de markt kon zetten, zelfstandig kon worden. Ook vertelde ze me hoe! Bernadette komt namelijk uit het bedrijfsleven en weet heel goed hoe het daar reilt en zeilt. Ook heeft ze supergoeie adviezen qua marketing, valkuilen, kansen. Dat alles heeft me zo'n boost gegeven; ik heb zelfvertrouwen, rust, kracht, zelfs de relatie met mijn vrouw is sterk verbeterd. Ook zij is er dolblij mee. Ik heb mijn angsten overwonnen en mijn krachten leren kennen. Mijn zelfgemaakt product is uitgegroeid tot een heus en gezond bedrijf waar ik met mijn gezin heel goed van leef. En dat is maar pas het begin. Het groeit enorm. Zo dankbaar. Dit had ik zelf nooit kunnen verzinnen en doen. Heerlijk om zelfstandig te zijn in je eigen bedrijf.

Marloes, 26 jaar, Houten

Ik was al eerder vastgelopen in een studie en wist niet meer wat nou in hemelsnaam bij me paste. Bernadette liet me zien dat ik perfectionistisch was, snel afgeleid, en mijn interesse vlot kwijtraakte. Ook had ik mijn werkelijke passie niet ontdekt. Ik studeerde rechten, maar kwam erachter dat informatica me veel meer interesseerde (ik was er in mijn vrije tijd veel mee bezig). Dus ben ik gestart. Na heel wat tranen, die ik bij Bernadette heb achtergelaten, heb ik mijn angsten en leer-studieproblemen overwonnen. Ik ben afgestudeerd! Ik werk zelfs al. Super!

Rob, 17 jaar, Baarn

Mijn zoon was erg onrustig, sliep slecht en had concentratieproblemen. Hij is erg gevoelig en slim, maar kon zijn draai niet vinden op school. Als vader maak je je dan al snel zorgen. Zeker omdat ik met hem al bij meerdere zorgverleners was geweest. Hij had al diverse onderzoeken en behandelingen gehad. Via via ben ik bij Bernadette gekomen. Al snel merkte ik dat hij beter in zijn vel kwam te zitten. Hij is rustiger. Op school kreeg hij de feedback dat 'hij zich beter concentreert en een opgewekte indruk afmaakt. Ik heb een veel gelukkiger kind en daar ben ik heel erg blij mee.

Annemieke, 18 jaar, Bunnik

Ik ben de moeder van Annemieke en heb Bernadette een tijdlang met de auto naar Bernadette gebracht. Mijn dochter is namelijk erg gevoelig en voelde zich al op jonge leeftijd vaak buitengesloten op school. Ze kwam dan verdrietig thuis en wilde niet meer terug. Ze is niet alleen hoog sensitief maar moest ook heel veel van zichzelf. Alles moest goed, ook op school. Annemieke kreeg steeds minder zin om een opleiding te volgen. Ze speelde al jaren gitaar maar vond ook dat niet meer leuk. Ze werd steeds somberder. In de tijd bij Bernadette leerde ze om te gaan met het leven en haar gevoeligheid en haar perfectionisme. Ik merk dat ze beter voor zichzelf op komt (en niet alleen thuis!). Ze heeft zelfs het initiatief genomen om in een bandje te spelen, wow. Ik ben zo blij dat ik haar een hele medische molen heb kunnen besparen. Ze begint in mei met haar examens en mocht de overgang naar een andere opleiding wat moeizaam gaan, 'neem ik zeker contact op met Bernadette,' zo zegt ze zelf. Mijn dochter vertelde na iedere sessie met Bernadette: 'dat ze zich heel fijn voelde als ze bij Bernadette was geweest.'

Neem contact op

© Psycholoog Zeist | Alle rechten voorbehouden